eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Sztárbotrány: felesége barátnőjével lépett félre az énekes - képekkel

Áll a bál a könnyűzenei életben, miután meglehetősen pikáns körülmények között kiderült, hogy az énekes MC Harvey felesége barátnőjével, a szintén énekes Javine Hyltonnal lépett félre. Az asszony - a szintén a szórakoztatóiparban dolgozó Alesha Dixon - azonnal elköltözött otthonról.

Talán semmi sem derült volna ki, ha Javine Hylton és MC Harvey (ex-So Solid Crew) nem a hölgy otthonában szeretik egymást olyan nagyon.

Ahogy ugyanis az ilyenkor lenni szokott (a filmekben mindenképpen) egyszer csak váratlanul hazaérkezett Javine Hylton párja, Karl "KG" Gordon, akinek első (vagy második...) dolga volt, hogy felhívja MC Harvey feleségét.

A korábban a Mis-Teeq együttesben énekesként elhíresült Alesha Dixon a hír hallatán összepakolt és elköltözött hazulról. Az asszony egyik közeli ismerőse szerint a nőt a hűtlenség mellett az is kiborította, hogy barátnőjének tartotta Javine Hyltont.

<

Itt még együtt: Alesha és MC Harvey

Javine és MC Harvey egyébként a Daddy Cool című musical londoni stábjának tagjai.

"Alesha darabokban van. Úgy gondolta, hogy erős a kapcsolata Harvey-val. Azt hitte, örökre együtt maradnak. Ráadásul régóta ismeri Javine-t és elismerően nyilatkozott a teljesítményéről a Daddy Coolban" - mesélte Alesha Dixon egyik közeli ismerőse.

Az eset egyébként múlt kedden történt, és ha a pikáns részletekre is kíváncsiak, Javine Hylton éppen zuhanyozott, amikor Karl "KG" Gordon betoppant.

A többit pedig már ismerik...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×