eur:
387.87
usd:
359.06
bux:
68485.5
2024. május 29. szerda Magdolna
Nyitókép: Pixabay

Ilyen drámai látvány is ritkán fordul elő az Alföldön - képek

Félelmetes felhők, szélvihar, felhőszakadás és jégeső is kísérte a heves zivatarokat szombat délután. Még mindig érkeznek fotók, van köztük lélegzetelállító is.

A szombat délutáni heves vihar Hódmezővásárhelyen okozta a legnagyobb pusztítást - írta a fotókat közlő Időkép. Mint arról az Infostart videókkal kísért összefoglalóban beszámolt, a zivatar miatt másfél óra alatt mintegy száznyolcvan bejelentés érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási ügyeletére. Márki-Zay Péter polgármester egy felvételen összegezve a károkat elmondta: a 15 perces vihar során a jelentős csapadék mellett az erős szél okozott károkat a városban. Több utcát le kellett zárni kidőlt fák vagy megrongált épületek, tetők miatt.

Az Időkép észlelői számos rendkívüli fotót készítettek a szombati viharokról. A leglátványosabb egy szegedi szupercelláról készült.

Címlapról ajánljuk
Konferencia-liga, döntő: Olympiakosz–Fiorentina

Konferencia-liga, döntő: Olympiakosz–Fiorentina

A második félidőre csökkent az olaszok lendülete, a görögök játékát pedig két sérülés is nehezíti, de az egész mérkőzésen feltűnően sok az ápolás. A rendes játékidőben nem született gól, jön a hosszabbítás.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×