eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/Egri Termál- és Strandfürdő - Hivatalos oldal

Még két strand kényszerül lezárásokra - képek

A viharkárok miatt.

Amint arról az Infostart is beszámolt, fák dőltek ki vagy fenyegetnek épületeket a Csepeli Strandfürdő területén a szombati viharok nyomán. Amíg a kárelhárítás le nem zajlik és biztonságosan be nem lehet engedni a vendégeket, a létesítmény zárva tart.

Az egri Bitskey Aladár Uszodának a tetőszerkezetét bontotta meg a szél, a helyreállításon a katasztrófavédelem dolgozott, ez azonban az egerhirek.hu szerint nem zavarja a nyitva tartást. Gond van az Egri Termál- és Strandfürdőben (nyitóképünkön) is, amelynek gépészeti berendezései szenvedtek károkat. Emiatt az V-ös számú, felnőtt élménymedence határozatlan ideig zárva tart.

"A késő esti viharok sajnos jelentős meghibásodásokat okoztak a medence gépházában található elektronikában, amely a medence lezárását indokolta" - olvasható a fürdő közleményében. Az újranyitás időpontja még nem ismert, egyelőre a karbantartók dolgoznak a hiba elhárításán.

Bizonytalan időre bezárt a poroszlói Tisza-tavi Strand a vihar okozta jelentős pusztítás miatt. A közösségi oldalukon megjelent bejegyzés szerint személyi sérülés szerencsére nem történt, de a plázson "jelentős károkat okozott a hurrikán erejű szél.

Fák dőltek ki, összetörtek az öltözők, a pénztár, a napernyők és nyugágyak, elsodorta szinte minden eszközünket a vihar".

Bizonytalan időre be kell hogy zárják a strandot, amíg helyreállítják a károkat - írták.

A Spabook ezen esettel kapcsolatban felidézte, hogy a poroszlói strand különösen szerencsétlenül járt, ugyanis július 16-án már egyszer hasonló viharkárok keletkeztek, akkor is számos fa tört ketté, de a mostani vihar még annál is nagyobb pusztítást végzett.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×