eur:
387.89
usd:
358.9
bux:
68485.5
2024. május 29. szerda Magdolna
Nyitókép: Facebook/Egri Termál- és Strandfürdő - Hivatalos oldal

Még két strand kényszerül lezárásokra - képek

A viharkárok miatt.

Amint arról az Infostart is beszámolt, fák dőltek ki vagy fenyegetnek épületeket a Csepeli Strandfürdő területén a szombati viharok nyomán. Amíg a kárelhárítás le nem zajlik és biztonságosan be nem lehet engedni a vendégeket, a létesítmény zárva tart.

Az egri Bitskey Aladár Uszodának a tetőszerkezetét bontotta meg a szél, a helyreállításon a katasztrófavédelem dolgozott, ez azonban az egerhirek.hu szerint nem zavarja a nyitva tartást. Gond van az Egri Termál- és Strandfürdőben (nyitóképünkön) is, amelynek gépészeti berendezései szenvedtek károkat. Emiatt az V-ös számú, felnőtt élménymedence határozatlan ideig zárva tart.

"A késő esti viharok sajnos jelentős meghibásodásokat okoztak a medence gépházában található elektronikában, amely a medence lezárását indokolta" - olvasható a fürdő közleményében. Az újranyitás időpontja még nem ismert, egyelőre a karbantartók dolgoznak a hiba elhárításán.

Bizonytalan időre bezárt a poroszlói Tisza-tavi Strand a vihar okozta jelentős pusztítás miatt. A közösségi oldalukon megjelent bejegyzés szerint személyi sérülés szerencsére nem történt, de a plázson "jelentős károkat okozott a hurrikán erejű szél.

Fák dőltek ki, összetörtek az öltözők, a pénztár, a napernyők és nyugágyak, elsodorta szinte minden eszközünket a vihar".

Bizonytalan időre be kell hogy zárják a strandot, amíg helyreállítják a károkat - írták.

A Spabook ezen esettel kapcsolatban felidézte, hogy a poroszlói strand különösen szerencsétlenül járt, ugyanis július 16-án már egyszer hasonló viharkárok keletkeztek, akkor is számos fa tört ketté, de a mostani vihar még annál is nagyobb pusztítást végzett.

Címlapról ajánljuk
Konferencia-liga, döntő: Olympiakosz–Fiorentina

Konferencia-liga, döntő: Olympiakosz–Fiorentina

A második félidőre csökkent az olaszok lendülete, a görögök játékát pedig két sérülés is nehezíti, de az egész mérkőzésen feltűnően sok az ápolás. A rendes játékidőben nem született gól, jön a hosszabbítás.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×