eur:
388.36
usd:
359.58
bux:
68485.5
2024. május 29. szerda Magdolna
Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára (b) és Grubert Roland, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének megyei igazgatója a Kézfogás Klaszter szakmai nyílt napján Miskolcon 2021. augusztus 23-án. A nyílt napon a megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató Kézfogás Klaszter alapító szervezetei, köztük a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete, a SAVIC Consulting Kft., a MIREHAB Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a NEAT Közhasznú Nonprofit Kft. mutatkozott be.
Nyitókép: Vajda János

Gyűjtést szervez a Magyar Vöröskereszt a viharkárosultaknak

Nem csak itthon, Szlovéniában is.

Európa számos pontját hetek óta sújtó extrém időjárás pénteken Magyarországot is elérte. A Magyar Vöröskereszt adományvonala, az 1359 egész évben működik; augusztus 5-től az erre a számra indított hívásokkal, illetve az ide küldött ADOMÁNY szövegű üzenetekkel bárki támogathatja a viharok, extrém időjárás miatt bajba jutott embereket. Egy hívás vagy egy SMS 250 forint támogatást jelent - írták a közleményben.

A 1359-es adományvonal mellett él annak is a lehetősége, ha valaki pénzadománnyal, banki átutalás útján segítene, ennek részletei elérhetők a www.voroskereszt.hu honlapon.

A Magyar Vöröskereszt nemzetközi segítséget is nyújt. Szombaton az esti órákban indul útnak az a segélyszállítmány, amely élelmiszereket és higiéniai termékeket tartalmaz. A Szlovén Vöröskereszt augusztus 5-én délután fordult magyarországi partneréhez támogatásért, miután a szélsőséges időjárás a szomszéd országot is hevesen érintette - jelezte a szervezet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×