eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
Mentőhelikopter repül porfelhőben torlódó gépjárművek felett az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

M1-es: az autósok vágták szét egérútért a szalagkorlátot – videó

Nem akartak dugóban ácsorogni.

A Facebookon kezdett terjedni egy videó, amelyen egy elképesztő autópályás jelenet látható – szúrta ki az Origo.

Az M1-es autópályán a hétvégén történt tömegbaleset után a helyszínen a megrongálódott útburkolat javítása miatt megbénult a forgalom. Az autópálya pont úgy bénult le, ahogy az M1-es állt órákig a szombati tömegbaleset után.

Néhány autós azonban itt elveszítette a türelmét, és a szalagkorlát szétvágásával csinált magának menekülőutat. A leírásban nem szerepelt, hol történt az eset.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×