eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Összeroncsolódott gépjárművek az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek.
Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

Újabb bejelentés a szombati tömegbaleset utáni helyzetről

Befejezték a szalagkorlát javítását vasárnap délben az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, ahol szombaton halálos áldozattal járó tömegbaleset történt.

Az Útinform a honlapján közölte, hogy Herceghalom térségében mindkét forgalmi sáv szabadon járható.

Korábban az útkezelő azt közölte, hogy a balesetben 160 méteren megsérült a két sávot elválasztó szalagkorlát is.

Azt is írják, hogy a Győr felé tartó oldalon a belső sáv zárása megszűnt, de a 80 km/h-s sebességkorlátozás továbbra is érvényben van.

A 24.hu viszont arról ír, hogy a tömegbaleset előtt másfél órával, alig pár kilométerre a halálos áldozatot követelő tömegbaleset helyszínétől törétn egy ütközés. A rendőrség a honlapján akkor annyit írt, hogy az M1-es autópálya 29-es kilométerszelvényénél, a főváros kivezető szakaszán, Herceghalom térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×