eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Torlodó gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Javítják az M1-est a tömegkarambol után, óriási a torlódás, de van egy egérút

Kora délután 10 km-es torlódásról számolt be az Útinform. Az MKIK pedig a munkálatok hosszával kapcsolatban mondott egy pár információt.

Továbbra is tart a megrongálódott útburkolat helyreállítása a M1-es autópályán történt szombati tömegbaleset helyszínén, a munkálatok miatt egyre nagyobb a torlódás a sztráda Győr felé vezető oldalán, Herceghalom térségében – közölte az Útinform hétfőn kora délután a honlapján.

Hétfő reggel kezdődött a helyreállítás, a tájékoztatás szerint az autópálya 28-as és 30-as kilométere között a belső sávban elvégzett munkálatok után jelenleg a külső sávban dolgoznak.

A munka miatt több mint tíz kilométeres a torlódás.

Az Útinform arra kér mindenkit, hogy

aki teheti, már az M0-s autóút csomópontjától az 1-es főutat válassza.

Az erős forgalom miatt az 1-es főúton Biatorbágy és Herceghalom átkelési szakaszán is torlódik a kocsisor, visszatérni a pályára a 39-es jelű Bicske csomópontban lehet.

Az MKIF azt közölte, hogy a külső- és a leállósávon dolgoznak, a forgalom a belső sávon halad. Azt

csak a felső réteg felmarása, eltávolítása után tudják megmondani majd a kollégák, milyen mértékben sérült a pálya szerkezete. Ez határozza meg, hogy meddig tart a munka

- írták egy kommentre adott válaszban a Facebookon.

A rendőrség vasárnapi közleménye szerint a szombati balesetben 41 gépjármű volt érintett. Egy férfi meghalt, további 39 ember megsérült; ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×