eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Lábra állhat a gerincsérült balerina

Jól reagál a kezelésekre a Budapesti Operettszínház táncosa. Tóth Nikolett a fővárosi Jókai utca egyik házának leomló darabjaitól szenvedett súlyos sérüléseket.

A Bors beszámolója szerint a koponya- és gerincműtéten átesett balerinát továbbra is altatásban tartják, bár a műtétek után rövid időre felébresztették. Az orvosok bíznak benne, hogy Tóth Nikolett újra tud majd járni, ám hogy táncművészi karrierjét folytatni tudja-e, az még bizonytalan.

Az Operettszínház művésze június 27-én sérült meg súlyosan, amikor a budapesti Jókai utcában egy épület darabjai rázuhantak. A ház tetőterében luxuslakásokat alakítanak ki és ezért elbontották a tető egy részét, ami a párkányt is tartotta. Ez omlott le, négy embernek okozva sérüléseket, valamint több parkoló autót is megrongálva, kilapítva.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×