eur:
385.37
usd:
355.14
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
Összeroncsolódott személyautó a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Új hírek a házomlásban megsérült balerináról

Tóth Nikolett akkor sérült meg, amikor a budapesti Jókai utcában részben leomlott egy ház homlokzata.

A Jókai utcai épület tetőterében luxuslakásokat alakította ki, amikor a szerencsétlenség történt. A törmelék egy része az utcára hullott, ahol járókelők és parkoló autók sérültek meg. A legsúlyosabb sérülést az Operettszínház balerinája szenvedte el, akin életmentő koponya- és gerincműtétet kellett végrehajtani.

Állapota folyamatosan javuló tendenciát mutat - közölte az Index érdeklődésére a színház. Az még mindig nem biztos, hogy folytatni tudja táncos karrierjét.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×