eur:
394.84
usd:
367.67
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A BKK munkatársa lezárja a 4-es 6-os villamosok margitszigeti megállóját 2020. április 10-én. A koronavírus-járvány miatt a fővárosi önkormányzat húsvéti ünnepek alatt lezárja a Margitszigetet, az Óbudai-szigetet és a Római-partot minden nap reggel 8 és este 10 óra között.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Hétvégén nyitva lesz a Margitsziget és a Hajógyári-sziget is

Kezdik feloldani a korlátozásokat Budapesten a polgármesterek, de a Normafa például még nem lesz látogatható.

Egy hónapos hétvégi zárvatartás után ezen a hétvégén ismét látogatható lesz a Margitsziget – tudta meg az Index. Az értesülés szerint, amelyet a Városháza sem cáfolt, nem lesz létszámkorlátozás a szigeten, de meghatározott feltételekhez szabják a belépést, és ezek betartását ellenőrizni fogják. Az önkormányzat későbbre ígért pontos tájékoztatást.

A polgármesterek húsvét előtt kaptak felhatalmazást arra, hogy a hétvégéken szigorúbb szabályokat léptessenek életbe a településeiken, és a fővárosban is akkor döntöttek több közterület időszakos lezárásáról, így a Margitsziget is azóta volt zárva a hétvégéken.

Kiss László óbudai polgármester közölte, a Hajógyári-sziget is nyitva lesz, viszont indokoltnak tartja, hogy a Római-part korlátozása megmaradjon. Szintén nyitva lesz a Városliget is, amelyet a zuglói önkormányzat többszöri kérés ellenére sem zárt be a járványos időszakban.

A Normafa parkolóinál viszont marad a lezárás, ezen a hétvégén még nem változnak a jelenleg érvényben lévő rendelkezések a Hegyvidéken.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×