INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

ellenzék

borkai-ügy

blog

Ellenzéki politikusokról ígér leleplezést az Angyal ügyvédje

Infostart

Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció – egy új blog ezeket villantja fel két ellenzéki politikussal összefüggésben.

Az Angyal ügyvédje néven indult blog, egyértelműen utalva a Borkai Zsolt ügyét kirobbantó, magát Ördög ügyvédjének nevező szivárogtatóra. A bejegyzést Kiss Krisztinaként írták alá.

A blog azt állítja, a VI. kerületi Szinyei Merse utcában áll az az új építésű ház, amelyben egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője drogos szexpartikat folytat évek óta. Ezen partik résztvevője közül hármat sikerült megszólaltatniuk. A politikusok őket egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték házhoz, amely fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat juttat el magas áron “kiemelt” ügyfeleinek, óránként 80-100 ezer forintért – állítják.

A lányok azt is állítják, hogy társaságukban vélhetően kokaint fogyasztott a két politikus. A kokain beszerzője az önkormányzati választás után állást kapott a barátja által vezetett önkormányzatban, ahol a mai napon is dolgozik – írja a blog.

A bulik női résztvevői, a blognak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. Az általuk elmondottakat adott esetben bíróság előtt is vállalják – teszi hozzá.

Az Angyal ügyvédje azt ígéri, ha a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én nem nevezi meg őket.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018