INFORÁDIÓ 
2020. július 9. csütörtök
Lukrécia

borkai zsolt

glázer tímea

győr

szexbotrány

Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból.

Előállt és vállalja a nevét is Borkai Zsolt állítólagos zsarolója

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

A volt válogatott labdarúgó, Póczik József állítja, Budára autózott egy borítékért, amit Borkai Zsolt győri polgármester kezébe adva a címzettnek "fülig ért a szája".

A 24.hu elérte a Borkai-szexbotrány kapcsán előállított korábbi válogatott labdarúgót, aki - ügyvédje társaságában - maga járult hozzá, hogy ne P. Józsefként, hanem Póczik Józsefként, teljes nevén említsék a nyilvánosságban.

Mint Póczik József a lapnak elmondta, 2018 nyarán kapott telefonhívást egy ismeretlen embertől, ismeretlen számról, hogy

egy budai szálloda portáján hagytak a nevére egy borítékot - ismeretlen tartalommal -, azzal a kéréssel, hogy azt adja át Borkai Zsoltnak.

A kocsiban aztán megnézte, mi van a borítékban: maguk a felvételek voltak, amiket megmutatott utastársának is. A felvételeket ezután átadta Győrben Borkai Zsoltnak, aki "nagyon örült, fülig ért a szája, hálálkodott", amikor átvette azokat. Állítása szerint Póczik József nem kért és nem is kapott a felvételekért semmit.

Arról nem beszélt, miért ment bele egy ilyen rejtélyes történetbe, miért vette át a borítékot, miért játszott postást, miért nem akart megszabadulni a felvételektől, ahogy meglátta, mi van rajtuk, valamint arról sem, hogy miért őt hívták fel az egészért, csak azt erősítette meg, hogy

soha nem zsarolt meg senkit, további felvételek pedig nincsenek nála.

Elmondta még - részletek nélkül -, hogy Borkai Zsolttal beszélt a jachtos felvételekről az egyébként megnyert önkormányzati választások előtt is (Borkai Zsolt ezután lépett ki a Fideszből, majd mondott le a polgármesterségről), de például egykori csapattársával, a DK-s ellenlábas Glázer Tímea testvérével, Glázer Róberttel nem beszélt a videóról.

Póczik Józsefnél hétfőn tartottak házkutatást, lefoglalva minden adathordozót, őt pedig Budapestre vitték. Ügyében két feljelentőről tud a lap, illetve a cikk szerint a nyomozók feltételezik, 10 millió forintot akart a felvételekért a volt labdarúgó, aki elmondása szerint maga jelentkezett a Nemzeti Nyomozó Irodánál hetekkel ezelőtt, de akkor nem került sor vallomástételre.

A Nemzeti Sportra hivatkozva az Infostart kedden írta meg, hogy zsarolás és más bűncselekmények miatt "P. Józsefet" és társait előállították. A Magyar Nemzet szerdán azt írta, két prostituáltat is előállítottak Póczik József mellett.

Nyitókép: Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018