INFORÁDIÓ 
2020. április 6. hétfő
Bíborka, Vilmos

őrsi gergely

molnár zsolt

angyal ügyvédje

zsarolás

Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere beszédet mond a budapesti Koreai Kulturális Központ avatóünnepségén 2019. november 18-án. A háromemeletes kulturális komplexumban százfős színházterem, kiállítóterek, szemináriumi termek, bemutatókonyha, többezres állományú könyvtár, gyermekkönyvtár, teapavilon és taekwondo edzőterem is található.

Kiderült, melyik MSZP-s polgármestert gyanúsítja Az Angyal Ügyvédje

Infostart

A II. kerület frissen megválasztott baloldali vezetője, Őrsi Gergely az egyik érintettje azoknak a kábítószer-, szex- és korrupciós ügyeknek, amelyekről a blog közölt leleplező állításokat.

Őrsi Gergelyt zsarolta meg Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója mellett az Angyal Ügyvédje blog – tudta meg a 24.hu. A II. kerület frissen megválasztott polgármestere megerősítette a portál értesülését, de részleteket nem kívánt egyelőre elárulni, mert mint közölte: rendőrségi ügy van folyamatban, és mindennemű információ akadályozná a nyomozást.

Őrsi Gergely elöljáróban csak annyit mondott, hogy Molnár Zsolton és egy másik személyen keresztül zsarolták meg, nem direkten őt.

A II. kerület szocialista polgármestere az üggyel kapcsolatban egy videoüzenetet is közzétett Facebook-oldalán, amiben úgy fogalmaz: soha semmilyen zsarolási kísérletnek nem fog engedni. Hamis lejáratások helyett pedig a kerület valódi problémáival foglalkozik:

Mint arról az Infostart is beszámolt, Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában közölte, hogy őt vette célkeresztbe a blog szerzője, akinek a személyéről kiderült: az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori főszerkesztője. A szocialisták pártigazgatója cáfolt minden állítást, és rendőrségi feljelentést ígért az ügyben.

Egy Angyal ügyvédje nevű új blog ellenzéki politikusok kábítószer- szex- és korrupciós ügyeiről ígért leleplezést. Valamint azt is közölte: ha a magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én nem nevezi meg őket. A bejegyzést Kiss Krisztinaként írták alá.

Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában úgy fogalmazott: nem egy újabb Borkai-ügyről van szó, hanem „egy mocskos zsarolási ügyről”.

A Molnár Zsolttal készült ATV-interjú végére végső soron kiderült, hogy ki az az ember, aki ellen az MSZP-s politikus a rendőrséget feljelentést tesz, miközben az egész interjúban arról beszélt, hogy először a rendőröknek akarja megnevezni az illetőt. Amikor azonban Molnár Zsolt leírása alapján a műsorvezető rákérdezett, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő bloghoz van-e köze az ügynek, Molnár Zsolt azt válaszolta, hogy a műsorvezető jó helyen keresgél. A szocialista politikus nem cáfolta azt sem, hogy a blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Kapcsolódó hang

Őrsi Gergely a zsarolásról
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018