INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 14. péntek
Marcell

győr

zsarolás

borkai zsolt

prostituált

Borkai Zsolt, Győr polgármestere az Audi beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 23-án. Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét. A kormány 6,4 milliárd forinttal támogatja a 250 munkahelyet teremtő fejlesztést.

Új részletek a Borkai-ügyben

Infostart

Két prostituáltat már őrizetbe vettek - írja a Magyar Nemzet.

Zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük egy volt válogatott futballistát is előállítottak a Borkai Zsoltról az önkormányzati választási kampányhajrában nyilvánosságra került felvételek ügyében. A Magyar Nemzet úgy tudja, az előállítottak között van két, prostituáltként dolgozó nő is. A Marina Part Lakóparkból elvitt örömlányokat őrizetbe vették, és a hatóságok indítványozzák kényszerintézkedés (letartóztatás) elrendelését velük szemben – írja a lap.

Az ORFK kommunikációs szolgálata csak annyit közölt, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.

A rendőrség hivatalosan nem kommentálta a Magyar Nemzet értesülését sem, hogy a két lány azonos azzal a két huszonéves magyar nővel, akik a Borkai Zsolt horvátországi hajóutazásán szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a politikusnak és a hozzá közel állónak tartott neves győri ügyvédnek.

A lap szerint a hajón szolgáltatást nyújtó két magyar és még további három horvát nő, valamint a horvát luxushajó üzemeltetőjének a szerepét a horvát hatóságok is vizsgálják, mivel ott teljes egészében büntetendő a prostitúció.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018