eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos beszél az Invitel és a Digitális Jólét Program sajtótájékoztatóján az Igazságügyi Minisztériumban 2017. augusztus 22-én. Az Invitel  telekommunikációs szolgáltató kínálatában is megjelenik a kedvező árú Digitális Jólét Alapcsomag; a védjegy használatáról ezen a napon írtak alá  megállapodást.
Nyitókép: Mohai Balázs

Deutsch Tamás lett a Fidesz-KDNP EP-delegációvezetője

Delegációelnöknek Szájer Józsefet választották. Fideszes jelölt is van az Európai Parlament alelnöki posztjára.

Az Európai Parlament alakulóülésével folytatódott a munka "a magyar emberek akaratának uniós képviseletéért" - olvasható a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának honlapján.

Mint a beszámoló részletezi, a 13 fős képviselőcsoport keddi tisztújításán új delegációvezetőt is választották, aki Deutsch Tamás lett, ő 2009 óta európai parlamenti képviselő.

A delegáció elnökévé Szájer Józsefet választották, aki 2004 óta európai parlamenti képviselő. Mindketten a Fidesz alapító tagjai.

A Fidesznek magyar EP-alelnökjelöltje is van - Járóka Lívia személyében.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×