eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Gyárfás Tamás beszélt Portik Tamáshoz fűződő viszonyáról – lapszemle

A Magyar Idők Gyárfás Tamással készített interjút. Ősszel ítélet születhet a vörösiszapperben – írja a Magyar Hírlap. A Népszava arról ír, hogy a főváros határain túl még ma is tabutémának számít a másság. A Világgazdaság szerint idén is rekordforgalmat érhet el a Szerencsejáték Zrt. Egy kínai városban Magyarország a példakép – írja a Magyar Idők. A Portfolio szerint az állami támogatások egyre kevesebbet érnek a lakáspiacon.

A Magyar Idők Gyárfás Tamással készített interjút, aki úgy véli: az ügyben eljáró főrendőr téves teóriájának lett az áldozata. A sportvezető akár hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne, hogy bebizonyítsa: nem adott megbízást Fenyő János médiacézár húsz évvel ezelőtti megölésére. Gyárfás Tamás az interjúban részletesen beszélt az alvilág egykor meghatározó személyeihez fűződő viszonyáról is.

A Magyar Hírlap cikkéből kiderül: ősszel ítélet születhet a vörösiszapperben. A tíz ember életét követelő 2010-es katasztrófa ügyében 2016-ban elsőfokon a bíróság felmentette mind a tizenöt vádlottat, a győri ítélőtábla azonban hatályon kívül helyezte az ítéletet és új eljárást rendelt el. Ennek az ítélethirdetése várható ősszel, az ítélkezési szünet után.

A Népszava arról ír, hogy miközben Budapesten már javában tart és egyre elfogadottabb a Budapest Pride egy hónapos eseménysorozata, a főváros határain túl még ma is tabutémának számít a másság. Egy meleg férfi a lapnak úgy fogalmazott: egy néhány ezres kisvárosban megbélyegzettnek lenni egyenlő a halálos ítélettel. Hozzátette: a legrosszabb, hogy a titkolózás miatt hazugságban kell leélnie az életét.

A Világgazdaság cikkéből kiderül: idén is rekordforgalmat érhet el a Szerencsejáték Zrt., bevételein belül pedig tovább nőhet a sportfogadásból származó összeg, ami a tavalyi 436 milliárd forintos bevételi csúcsot hozó évhez is 45 százalékos arányban járult hozzá. A lap szerint ebben nagy szerepe lehet a tegnap indult labdarúgó-világbajnokságnak is, ilyenkor a heti fogadási bevétel az évközi átlag másfélszeresét is meghaladja.

A Magyar Idők arról ír, hogy a közel Magyarországnyi területű, 32 milliós Csungking városban, amely Kína leggyorsabban fejlődő régiójában található, tankönyvi példaként tekintenek Magyarországra a termáltechnológia és termálgyógyászat területén, ezért magyar szakértelmet hívnak segítségül a terület felvirágoztatásához.

A Portfolio összeállításából kiderül: az állami támogatások egyre kevesebbet érnek a lakáspiacon, ugyanis a lakások és házak árának egyre kisebb aránya biztosítható az állami forrásból. Ráadásul jelentős a különbség Magyarországon belül az egyes területrészek között: a legkevesebbet Budapesten éri a CSOK, a legtöbbet a Dél-Dunántúlon és Észak-Magyarországon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×