eur:
392.27
usd:
366.69
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Meglepő titkot árultak el a magyar szinkronúszók

Meglepő titkot árultak el a magyar szinkronúszók

Minden idők legmagasabb magyar páros pontszámával a 20. helyen végzett Kiss Szofi és Schwarcz Anett a szabadgyakorlat selejtezőjében a budapesti világbajnokságon. A duó élvezte a közönség buzdítását, de egy kicsit bosszús volt az eredmény után.

Maratoni hosszúságúra nyúlt a szinkronúszó párosok szabadgyakorlatának selejtezője, amelyben 43-an mutatták be programjukat. A Kiss Szofi, Schwarcz Anett páros negyvenedikként került sorra, így már fél 11 után ugrasztották talpra a városligeti közönséget. A kései kezdés miatt azonban többen, főleg kisgyerekes családok idő előtt hazaindultak, így nem volt telt ház, de a nézők lelkesen fogadták a komolyzenére bemutatott kűrt, amelyet végig taps kísért.

Meglepő titkot árultak el a magyar szinkronúszók

A magyar duó végül 79,8333 pontot kapott, amivel a huszadik helyen zárt. A 12-es döntőhöz 84,2 pont kellett volna, az első helyen pedig a toronymagas esélyes oroszok jutottak tovább hibátlan gyakorlattal.

„Elégedett vagyunk, de bosszantó, hogy két tized hiányzott a 80 ponthoz. Tudjuk, hogy mindent megtettünk,

kihoztuk magunkból a maximumot, és jóval többet érdemeltünk volna”

– mondta az InfoRádió kérdésére Kiss Szofi, hozzátéve, annak nagyon örül, hogy ez a legmagasabb pontszám, amit valaha kapott magyar páros.

Schwarcz Anett arról beszélt, hogy most izgult legjobban a vb-n. „A közönség ezúttal is fantasztikus volt, hihetetlen energiát adott” – tette hozzá.

A páros tagjai elárulták, hogy milyen babonájuk van a versenyek előtt.

„Szívecskét rajzolunk a fülünk mögé, ez megnyugtat minket, hogy szerencsét fog hozni” – mesélték.

Szerdán a csapatverseny szabad gyakorlat selejtezőjét rendezik, amelyen a magyarok ismét megpróbálják átlépni a 80 pontos határt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×