eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Kiss Gergely: Csodálatos ez a szeretetörvény

Kiss Gergely: Csodálatos ez a szeretetörvény

Az olimpiai bajnokokból álló Millenium vízilabda-válogatott péntek este a negyeddöntőben folytatja szereplését a masters világbajnokságon. A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely az InfoRádióban kiemelte, hogy az eredményesség mellett igyekeznek kiszolgálni a közönséget is.

„Fantasztikus érzés ekkora játékosok között játszani, még akkor is, ha a sors megadta nekem, hogy a legeredményesebbek közé tartozzak.

Néha csak mint Kiss Gergő, a labdát imádó ember néz körül és olyan csuklókat, mozdulatokat, akciókat lát, hogy tapsol örömében. Ehhez hozzájön a közönség fantasztikus szeretete.”

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó hozzátette, csodálatos, hogy az emberek felidézik a 17 és a 13 évvel ezelőtti sikereket és újra olyan szeretetet adnak, mint amilyennel annak idején elárasztották a csapatot. Sok korosztályban, sok csapat verseng, az ő meccseiken is vannak nézők. Kiss Gergely kiemelte, jó látni, hogy jönnek-mennek a városban a külföldi csapat képviselői is.

„A külföldi csapatok nagy része azért jön, hogy lássa Budapestet és találkozzanak a régi sporttársakkal. Van egy fesztivál jellege is, a legjobbak pedig az aranyéremért küzdenek.”

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó elmondta, a nyugat-európai csapatokra jellemző, hogy negyven-ötven fölött is jó karban vannak a volt sportolók, különböző teljesítménysportokat – futás, úszás, kerékpározás - űznek a vízilabdázás mellett, tehát

a folytatásban lesz egy-két fizikailag erős ellenfelük.

„A csoportunkat nagyon simán nyertük, a török és az olasz ellenfeleinket szép megmozdulásokkal, sok góllal győztük le. Számunkra fontos az a szeretetörvény, ami a csapaton belül és a közönséggel együtt is működik. Minden szinten próbálunk játszani: svédcsavar, távoli bomba, keresztpassz, közeli ziccer, ejtésgól, levegőben labdaszerzés mellett sok nevetés is van. Ha valaki hibázik, régi, gyermeteg hibáját elköveti, jól kinevetjük. Ezt a közönség is érzi. Van egy-két vicces beszólás is, ami hallatszik is.”

Kiss Gergely: Csodálatos ez a szeretetörvény

Van sportértéke, minősége, "nem vergődünk, fuldoklunk," sőt vannak olyan megoldások, amelyek az első osztályban is bőven megállnák a helyüket, mellette pedig sok a mosoly és az érzelem – foglalta össze Kiss Gergely.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×