eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
A ferencvárosi Nagy Gergő gólöröme a jégkorong Erste Liga FTC Telekom - SC Csíkszereda mérkőzésén a fővárosi Tüskecsarnokban 2023. január 21-én. Az FTC 3-1-re legyőzte a címvédő Csíkszeredát.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Távozik a csapatkapitány a Ferencváros hokicsapatától

Hat év után távozik Nagy Gergő a magyar bajnok, Erste Liga-döntős Ferencváros jégkorongcsapatától.

A klub szerdán jelentette be honlapján, hogy a 34 éves támadó és a szakosztály nem hosszabbít szerződést, így az FTC-Telekom csapatkapitánya elhagyja a zöld-fehéreket.

Nagy Gergő mielőtt 2018 nyarán az egyesülethez érkezett, megjárta a tengerentúlon az észak-amerikai profiliga „előszobáját”, az AHL-t, mint ahogy a nemzeti csapattal az A csoportos világbajnokságot is. A Ferencvárossal sorozatban hat magyar bajnoki címig, két Erste Liga-sikerig, két Kontinentális Kupa-továbbjutásig, történelmi Magyar Kupa-sikerig és két Szuperkupa-győzelemig jutott. A legutóbbi idényében az Erste Liga alapszakaszában 33 meccsen 14 gólt és 22 gólpasszt szerzett, a rájátszás 15 meccsén pedig ezt nyolc ponttal egészítette ki. Az IIHF Kontinentális Kupa hat meccsén három góllal segítette a csapatot. A szezon első felében még csapatkapitányként szerepelt a válogatottban, ám a februári hazai olimpiai selejtezőtornát követően, 185 mérkőzés után elköszönt a nemzeti csapattól.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×