eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Így látja Dárdai Andorra után

A Herthával maximálisan elégedett és ezekben a hetekben ugyanolyan jól érzi magát a Balatonon, mint az év többi részében Berlinben, egyedül a magyar válogatott teljesítménye okozott számára csalódást – mondta a Nemzeti Sportnak adott interjúban Dárdai Pál, a labdarúgó válogatott korábbi kapitánya.

Dárdai Pál  azt mondta a Nemzeti Sportnak, hogy most nyaral, nem foglalkozik a futballal, a válogatott andorrai meccsét sem szakszemmel, csak szurkolóként nézte, és rádöbbent, hogy nem ismeri az összes játékost. Egy ideig azt figyelte, hogy ki az, aki megüti a nemzetközi szintet, a végéhez közeledve viszont már csak fél szemmel követte az eseményeket...

"Csalódott voltam, hogy kikaptunk. Akárhogy is nézzük, Andorrából el kellett volna hozni a három pontot" - mondta a Hertha vezetőedzője. A felvetésre, hogy az MLSZ elnöke, Csányi Sándor felhívná, és kikérné a véleményét, mit mondana, azt felelte, a drukker beszélne belőle. Dárdai szerint a sorozat végén érdemes levonni a következtetést, meg kell nézni, mi valósult meg a tervekből, mi nem.

"Ha minden megvalósult, rendben vagyunk, ha nem, felvetődik a kérdés: milyen irányban kell tovább haladni, és ki az, aki ezért vállalja a felelősséget? Ennél többet azonban nem szeretnék mondani, nem lenne tisztességes a részemről. A válogatottat már elengedtem, a Hertha edzője vagyok" - mondta az exkapitány.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×