eur:
392.77
usd:
366.34
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Újra lesz német túraautó-bajnokság a Hungaroringen

Három plusz két évre szóló szerződést írt alá vasárnap a Hungaroring Sport Zrt. a német túraautó-bajnokság (DTM) szervezőivel, így a sorozat 26 év után visszatér a mogyoródi pályára.

A sajtótájékoztatóval egybekötött eseményen Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója azt mondta, a pályát üzemeltető cég az idei évet nyereséggel zárta, egyben ötször nagyobb profitra tett szert, mint 2012-ben.

A Hungaroring versenynaptárában május 4-i dátummal a túraautó-világbajnokság (WTCC), május 31-i időponttal a DTM, július 27-i dátummal a Forma-1-es Magyar Nagydíj, szeptember 6-7-i időponttal pedig a kamion Európa-bajnokság futamai kaptak helyet. Július 5-én és 6-án az International GT Open, szeptember 23-án és 24-én pedig a Renault-világsorozat (WSR) mezőnye látogat Mogyoródra.

A DTM versenynaptárában a Hungaroring mellett csak három nem németországi helyszín szerepel, Ausztria, Oroszország és Kína.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×