eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Változások a Fradinál, McCabe veszi kézbe az irányítást

Kevin McCabe tulajdonos veszi át Terry Robinson helyét a Ferencváros labdarúgó-csapatát működtető Zrt. elnöki posztján, miután utóbbi lemondott - derül ki a klub közleményéből.

Kevin McCabe tulajdonos közleményében azt írja, a ferencvárosi labdarúgás további sikereinek elősegítése érdekében változásokat hajt végre a klub menedzsmentjében. A skót üzletember veszi át Terry Robinson lemondása után a Zrt. elnöki posztját, és "számos egyéb igazgatójától válik meg a klub a menedzsment átalakítása következtében, annak érdekében, hogy új hajtóerőt adjunk a klubnak a téli szünet utáni újrakezdéshez".

Berki Krisztián vezérigazgató a posztján marad, de szakmai segítséget kap két angol szakembertől, akiket a Sheffield United delegál az FTC-hez.

"Az elkövetkezendő időszak egy fontos korszak lesz a Ferencváros életében. Hiszek benne, hogy most időszerű, stratégiájában megfelelő átvenni a klub vezetését, és megtalálni a módot, hogy a klub újra Budapest és a szurkolók büszkeségévé váljon. A nemrég tett látogatásomkor szerzett tapasztalataim eredményeként változásokat vezettünk be, munkatársakat mozdítottunk el a helyükről és elindítottuk a folyamatot, mely stabil, robosztus és fenntartható fejlődést biztosít a Ferencváros labdarúgó csapatának" - írja Kevin McCabe.

A tulajdonos megerősítette, hogy a terveik és céljaik komolyak, hosszú távúak és nem csak egy fél szezonra vonatkoznak. Kiemelte: szeretnék megerősíteni a csapatot, a menedzsmentet, illetve a szurkolók és támogatók bizalmát. Az előttünk álló cél, hogy a magyar futball legfelsőbb szintjére kerüljünk és ott legyünk eredményesek - emelte ki.

A Scarborough Group segítséget fog nyújtani a csapat professzionalitásának megerősítésében és a belső kommunikáció javításában - írja Kevin McCabe, aki amennyire ideje engedi, személyesen is részt kíván venni a stratégiai kérdések megoldásában, együttműködve az új igazgatósággal és Berki Krisztián vezérigazgatóval.

A tulajdonos hangsúlyozta: a Diósgyőr elleni mérkőzésen történt események csalódást okoztak számára, ezért felkérte az új menedzsmentet, hogy gondolja át és dolgozza ki a lehetséges intézkedéseket hasonló esetek elkerülése végett.

A játékosok tavaszi szezonra való felkészítésének részét képezi egy három hetes edzőtábor Máltán, a Sheffield United szponzoránál. Az infrastruktúra és a sziget klímája minden lehetőséget biztosít a csapatnak és kísérői részére a tökéletes felkészüléshez.

"Nehéz a jövőbe látni, de legfőbb célunk, hogy a Ferencváros minél előbb európai szinten is megállja a helyét. Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra, de minden érintett a csapat munkáját segíti. Nagy reményeim vannak a jövőt illetően és személyesen szeretném megköszönni azon szurkolók, támogatók és partnerek támogatását, akik kitartottak és kitartanak a csapat mellett" - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×