eur:
390.94
usd:
366.77
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A Liverpoolhoz szerződött az MTK kapusa!

Gulácsi Péter, az MTK kapusa a Liverpool labdarúgócsapatához szerződött. A korosztályos válogatott kapus a nyáron a Sándor Károly Akadémia és a Liverpool között fennálló partneri viszonynak köszönhetően már tíz napra kiutazhatott az angol sztárklubhoz, amely most döntött a kölcsönvételéről.

Gulácsi Péter egy plusz két évre szóló profi szerződést írt alá az előző idény BL-döntősével.

A futballista és a két klub opciós megállapodást kötött, azaz a végleges megállapodás az egy éves kölcsönszeződés lejártával léphet életbe.

Az MTK 17 éves játékosa a Liverpool tartalékcsapatához csatlakozhat, amely Rafael Benitez vezetőedző irányításával együtt készül a felnőtt kerettel. Az együttes tagja már Németh Krisztián és Simon András is, a két csatár átigazolását májusban jelentette be a két klub.

"Közel fél éves reménykedéssel, és izgalmakkal teli időszak végére tett pontot ez a szerződés. Hónapok óta azzal a tudattal keltem, és feküdtem, hogy esélyem van arra, hogy a Liverpool játékosa legyek. Több Premier League-klub is érdeklődött irántam kitartóan, de én mindenképpen a Liverpoolba vágytam" - mondta Gulácsi Péter.

"Még márciusban küldött nekem egy dedikált kesztyűt Pepe Reyna, de bevallom akkor csak nagyon titkon reméltem, hogy egyszer majd közösen gyakrolhatunk. Azóta mintha álomvilágba élnék, hiszen júliusban már többször is együtt edzhettem vele. Amikor először itt jártam nagyon sokan voltunk kapusok, és őszintén szólva kevés esélyét láttam annak, hogy már ebben az átigazolási szezonban ide kerülhetek" - tette hozzá a tehetséges kapus.

"Egész életemben azért dolgoztam, edzettem, hogy egyszer egy angol klubhoz kerülhessek, és nem hittem volna, hogy erre már ilyen korán sor kerülhet" - jegyezte meg Gulácsi.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×