eur:
392.46
usd:
367.21
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Összeesett a színpadon, de már jól van Leonard Cohen - videó

Pénteken elájult és összeesett a színpadon Leonard Cohen. A hazánkban nemrég fellépett kanadai énekest kórházba szállították, ahol kiderült, hogy ételmérgezés miatt lett rosszul.

A hétfőn 75. születésnapját ünneplő Leonard Cohen kénytelen volt félbeszakítani spanyol koncertturnéját, miután pénteken Valenciában összeesett a színpadon.

A kanadai dalszerző-énekes fél órával a koncert kezdete után szédült meg, amikor elindult a színpadon, hogy felvegye gitárját. A vokalistái fogták meg, hogy ne essen össze. Néhány perccel később azonban elájult, levitték a színpadról, és kórházba szállították.


Egy órával a váratlan esemény után a zenekar egyik tagja lépett a színpadra, és közölte a több ezer fős közönséggel, hogy Cohen gyomorbántalmai miatt nem folytatódik a koncert, de egy új időpontban bepótolják a fellépést.

Az aggódó rajongók megnyugodhatnak: a 75 éves énekes gyomormérgezést kapott, és már kiengedték a kórházból. Állapota folyamatosan javul, így minden esély megvan arra, hogy hétfő este fel tud lépni Barcelonában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×