eur:
390.95
usd:
366.87
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Diana hercegnő titokzatos levele: "Károly meg akar öletni"

Előkerült Diana hercegnő egyik állítólagos, saját kezével írott levele, amelyben arról számol be: Károly herceg meg akarja öletni, hogy feleségül vehesse Vilmos és Harry herceg egykori nevelőnőjét.

A levelet, amelyet a tíz éve elhunyt walesi hercegnő a főkomornyikjának, Paul Burrellnek írt, bemutatták azon a tárgyaláson, amely Diana halálának körülményeit vizsgálja. A levél 1993 októberében született, tíz hónappal azután, hogy a hercegnő külön költözött Károlytól.

A hercegnő igen fájdalmas szavakkal kezdi az írását: "egy olyan emberre van szükségem, aki megölel és segít abban, hogy erős maradja, a fejemet pedig ismét felemelhessem".

Diana levele arról is szól, hogy férje egy autóbalesetet tervez, amelyet a hercegnő kocsijában lévő fék meghibásodása okozhat, és amelynek során komoly sérüléseket szerezhet, így a férfi már elvehetné Tiggy Legge-Bourke-öt.

A levelet láthatták azok is, akik szerint Diana a halála előtt egyáltalán nem féltette a biztonságát. Egyikük, Lucia Flecha da Lima, az egykori, Nagy-Britanniába delegált brazil nagykövet felesége, aki Diana talán legjobb barátnője volt, azt állítja: a levél nem valódi.

Mint mondta, a komornyik nagyon hűen tudta utánozni a hercegnő kézírását. Az asszony továbbra is azt állítja: Diana nem érezte azt, hogy nincs biztonságban az élete, különösen azt nem, hogy Anglia jövőbeli uralkodója akarna az életére törni.

A hercegnő, és egykori barátja, Dodi Fayed halálának körülményeit a férfi édesapjának, Mohamed Fayednek a kezdeményezésére vizsgálja az esküdtszék.

A férfi szerint ugyanis a párt a brit titkosszolgálat ölette meg Fülöp herceg utasítására, hogy megakadályozzák a fiatalok házasságát, és így azt is, hogy a királyi család egykori tagjának muszlim gyermeke szülessen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×