eur:
392.91
usd:
366.41
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Olaszliszka: három vádlott közül kettő semmiről nem tud

Az olaszliszkai per eddig meghallgatott három vádlottja közül mindössze egy ismerte el, hogy részt vett az áldozat meggyilkolásában. Az ügyben nyolc embert, köztük egy nőt és két fiatalkorú férfit vádolnak különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel.

A HavariaPress jelentése szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon az ügy nyolc vádlottja közül az elsőrendű vádlott bevallotta, hogy 7-8 percen keresztül ütötte és rúgta a tiszavasvári tanárt, miután a férfi az autójával elsodorta a vádlott húgát.

A másodrendű vádlott, a lány apja azt állította, hogy semmit nem tud a bűncselekmény részleteiről, és hasonlóan vallott a harmadrendű vádlott is.

Az ügyben nyolc embert, köztük egy nőt és két fiatalkorú férfit vádolnak különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel.

Szögi Lajos tiszavasvári tanárt azután ölték meg, hogy 2006. október 15-én autójával elsodort egy, az út mellett haladó kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de nem sérült meg.

Az autós az eset után azonnal megállt, de ekkor a kislány rokonai kirángatták a járműből, és gyermekei szeme láttára kezdték ütlegelni. A férfi a bántalmazás miatt a helyszínen meghalt.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×