eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Tarlósnak elege lett: "Demszky hülyének nézi a budapestieket"

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője azt követeli Demszky Gábor főpolgármestertől, hogy ne titkolja el a főváros gazdálkodásával kapcsolatos adatokat.

A főváros gazdálkodásával kapcsolatos adatok nyilvánosságra hozatalát követeli a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a főpolgármestertől.

Tarlós István azt mondta: megelégelte, hogy "Demszky Gábor egyszerűen hülyének nézi a budapestieket...ködösít, tényeket elhallgat vagy kozmetikáz, halandzsázik, ígérget, most már egyértelműen átveri Budapest népét".

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője közölte: sem a fővárosiak, sem a fővárosi politikusok nem kapnak tájékoztatást a BKV anyagi helyzetéről, a metróépítés szerződéseiről, a metróépítéssel kapcsolatos uniós álláspontról, de nem lehet részleteket megtudni az ELMŰ és a Fővárosi Gázművek részvényeladásáról sem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×