eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyizsnij Novgorod, 2018. június 21.Diego Maradona legendás argentin futballista a Horvátország – Argentína mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában Nyizsnij Novgorodban 2018. június 21-én. (MTI/EPA/Vaszil Donev)
Nyitókép: Vaszil Donev

Maradona kórházba került a nagy ünneplés után

Orvosi kezelésben kellett részesíti Diego Maradonát, az argentin legendás labdarúgóját a Nigéria elleni győzelem után.

Az 1986-os világbajnok csapat sztárja, későbbi szövetségi kapitány a díszpáholyból nézte végig az argentinok sorsdöntő találkozóját, ahogy a korábbiakat is. A meccs közben többször mutatták Maradonát, így láthattuk, amikor örül, amikor bosszús és azt is, amikor magából kikelve ünnepel a győztes gól után – középső ujját felmutatva fejezte ki véleményét az előtte ülők felé.

A győzelem után Maradona összeesett, úgy kellett betámogatni és leültetni. Orosz mentők megvizsgálták, majd az ESPN értesülései szerint egy szentpétervári kórházba szállították.

Argentin források szerint a legendás játékos állapota már stabilizálódott.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×