eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa, mután csapata vesztett a Brighton ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2022. augusztus 7-i mérkőzésén Manchesterben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

"Vedd vissza Ronaldót!" - Frappáns reakció a Real elnökétől - videó

Florentino Pérez láthatóan érti a viccet.

Ami biztos, az ötszörös aranylabdás támadó nem igazán érzi jól magát a Manchester Unitednél: Cristiano Ronaldo úgy véli, nem szerves része az új edző, Erik ten Hag terveinek, ezért a hírek szerint szívesen távozna a klubtól – ahová csak nagy nehezen, családi okokra hivatkozva késve érkezett vissza a nyári pihenőről.

Egy Real Madrid-szurkoló szívesen segítene neki a klubváltásban, így személyesen dobta be a magát a habfehérek elnökénél, Florentino Péreznél, aki láthatóan humoránál volt – írja az M4sport.hu.

„Mr. Pérez, szerződtesse Cristianót!” – szólt a kívánság. Kis ideig úgy tűnt, Pérez nem hallotta a szurkolót – vagy csak nem hitt a fülének –, ám kisvártatva visszafordult, és visszakérdezett: „Kit?” „Cristianót” – jött ismét a kérés. „Megint? De hát már 38 éves” – mondta mosolyogva Pérez.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×