eur:
393.18
usd:
366.58
bux:
66815.2
2024. április 25. csütörtök Márk
LONDON, ENGLAND - JULY 11: Jordan Pickford of England looks on dejected as Giovanni Di Lorenzo, Gianluigi Donnarumma, Andrea Belotti, and Alessandro Florenzi of Italy celebrate following their teams victory in during the UEFA Euro 2020 Championship Final between Italy and England at Wembley Stadium on July 11, 2021 in London, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Nyitókép: Laurence Griffiths/Getty Images

Hivatalos: Donnarumma a Paris Saint-Germain játékosa lett

A vasárnap zárult labdarúgó Európa-bajnokság legjobb játékosának megválasztott olasz kapus, Gianluigi Donnarumma szerdán a Paris Saint-Germain csapatához szerződött.

A francia klub bejelentése szerint a 22 éves játékos szerződése 2026 nyaráig szól.

A nápolyi születésű Donnarumma 2013 óta az AC Milan kapusa volt, a felnőtt csapatban 243 tétmérkőzésen lépett pályára. Idén nyáron azonban lejárt a megállapodása, amelyet nem hosszabbítottak meg a felek, így a PSG ingyen szerezte meg. A válogatottban mindössze 17 évesen mutatkozott be, a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a spanyolok elleni elődöntőben és a házigazda angolok elleni fináléban is a tizenegyespárbaj hőse volt, így a torna után megválasztották az egész mezőny legjobb játékosának.

Olasz médiaértesülések szerint a kapus fizetése szezononként 12 millió euró lesz.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×