eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
LONDON, ENGLAND - JULY 11: Jordan Pickford of England looks on dejected as Giovanni Di Lorenzo, Gianluigi Donnarumma, Andrea Belotti, and Alessandro Florenzi of Italy celebrate following their teams victory in during the UEFA Euro 2020 Championship Final between Italy and England at Wembley Stadium on July 11, 2021 in London, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Nyitókép: Laurence Griffiths/Getty Images

Donnarumma nem tudta, hogy győztek

Felidézte a sorsdöntő pillanatokat az olasz válogatott kapusa.

Gianluigi Donnarumma elárulta: amikor az angolok elleni vasárnap esti döntőben Bukayo Saka büntetőjét is kivédte a tizenegyespárbajban, nem volt tudatában annak, hogy abban a pillanatban az olasz válogatott megnyerte a labdarúgó Európa-bajnokságot.

"Nem vettem észre, hogy győztünk - mondta a Sky Sport Italiának a kontinensviadalon végig bravúrosan teljesítő olasz kapus. -

Ránéztem a játékvezetőre és próbáltam megérteni, hogy minden rendben van-e. Csak amikor a csapattársaim rohantak felém, akkor döbbentem rá, hogy vége, mi vagyunk az Európa-bajnokok."

A 22 éves hálóőr Marcus Rashford kapufán landolt lövése után a párbaj harmadik körében, az 1-1-et követő hosszabbításban szintén csereként beállt Jadon Sancho próbálkozását, majd Saka kísérletét is hárította, utána pedig nyugodtan odébbsétált, "faarccal" reagálva arra, hogy Olaszország Eb-t nyert.

A londoni Wembley Stadionban elért siker után Donnarummát választották meg a teljes torna legjobb játékosának.

A karrierje folytatását firtató kérdésre Donnarumma, akinek lejárt a szerződése olasz klubcsapatánál, az AC Milannál, kitérően azt válaszolta, hogy egyelőre csak élvezni akarja a helyzetet, az Eb-győzelmet és gondtalan nyaralásra készül. Nem hivatalos információk szerint a Paris Saint-Germainbe tart.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×