eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a győzelmi emelvényen, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíját a monzai versenypályán 2019. szeptember 8-án.
Nyitókép: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a győzelmi emelvényen, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíját a monzai versenypályán. MTI/EPA-ANSA/Daniel Dal Zennaro

Sztárparádé a virtuális Forma-1-es futamon

A melbourne-i pályán száguldoznak vasárnap, testvérharc is lesz.

Az aktív versenyzők közül Charles Leclerc (Ferrari), Alexander Albon (Red Bull), Lando Norris (McLaren), George Russell és Nicholas Latifi (mindkettő Williams) is rajthoz áll a vasárnap sorra kerülő második Forma-1-es E-Sport futamon.

Az első virtuális GP-n is résztvevő korábbi F1-es pilóta, Johnny Herbert ezúttal is szimulátor mögé ül, a további indulók neveit pedig a következő napokban jelentik be. Érdekesség, hogy

Leclerc öccse, Arthur is indul a versenyen, mégpedig egy csapatban testvérével.

A koronavírus-járvány miatt szünetelő F1-es vb-sorozatnak ezen a hétvégén Vietnamban lenne versenyhétvégéje, de mivel ez a pálya nem elérhető a hivatalos F1 2019 szimulátorprogramban, így a pilóták most vasárnap az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó melbourne-i pálya digitalizált verzióján mérik össze tudásukat.

A Forma-1 mostani idénye március 15-én kezdődött volna Ausztráliában, de azt a versenyt, majd további hetet törölni, vagy halasztani kellett a világjárvány miatt. Jelen állás szerint leghamarabb a június közepére tervezett Kanadai Nagydíjon kezdődhet a szezon.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×