eur:
395.72
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A svájci Roger Federer a szerb Novak Djokovic ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében 2019. július 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Federer: pihenőre van szükségem

Roger Federer visszalépett az e heti, párizsi férfi tenisztornától.

A 38 éves svájci játékos, miután vasárnap tizedszer is megnyerte szülővárosa, Bázel viadalát, azt mondta, pihenőre van szüksége a novemberi, londoni ATP-vb előtt.

Federer a harmadik kiemelt lett volna a francia fővárosban, a helyét egy selejtezős szerencsés vesztes veheti majd át a főtáblán.

A volt világelsőnek a bázeli volt a 103. trófeája, így már csak hat sikerre van az amerikai Jimmy Connors rekordjától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×