eur:
393.31
usd:
367.84
bux:
67167.93
2024. április 26. péntek Ervin
Athén, 2016. szeptember 14.Aleksander Ceferin, a Szlovén Labdarúgó Szövetség elnöke sajtótájékoztatót tart, miután megválasztották az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökévé a szervezet tisztújító kongresszusán Athénban 2016. szeptember 14-én. Az UEFA Michel Platininak, a szervezet elnökének négyéves eltiltása miatt tartott ezen a napon elnökválasztást a görög fővárosban. (MTI/EPA/Jánisz Koleszidisz)
Nyitókép: MTI/EPA/Jánisz Koleszidisz

BL-átalakítás: fontos döntés Ceferintől

Elhalasztotta tárgyalását a Bajnokok Ligája jövőbeni átalakításáról a klubok és a ligák képviselőivel Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.

A szlovén sportvezető levélben értesítette az európai klubokat tömörítő szövetséget (ECA) és az európai ligákat összefogó szervezetet, miszerint a szeptember 11-ére tervezett

megbeszélést későbbi időpontban tartják meg, amikor már minden érintett fél készen áll a konstruktív párbeszédre, hogy elsimítsák a fennálló nézeteltéréseket.

A legfőbb ellentét a topklubok és a többi csapat képviselői között alakult ki a BL tervezett új rendszerének idei ismertetése során, mert a legrangosabb európai kupasorozatot nagyrészt zártkörűvé alakítanák át.

Ceferin jelezte, nincs ok a kapkodásra, mert a 2024 és 2027 közötti időszakra vonatkozó tervezetről várhatóan idén nem születik döntés.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×