eur:
395.49
usd:
366.56
bux:
65613.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Toulouse, 2016. június 17.Kassai Viktor játékvezető (b) sárga lapot ad az olasz Daniele De Rossinak (j) a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportja második fordulójában játszott Olaszország-Svédország mérkőzésen a Toulouse-i Városi Stadionban 2016. június 17-én. (MTI/EPA/Haled el-Fiki)
Nyitókép: Haled el-Fiki

Korábban is jöhet a videobíró a BL-ben

Már a tavaszi idényben, a korábban bejelentett időpontot fél évvel megelőzve használhatják a videobírós (VAR) rendszert a labdarúgó Bajnokok Ligájában - mondta Aleksander Ceferin, az európai szövetség (UEFA) szlovén elnöke.

A szervezet végrehajtó bizottsága december elején, dublini ülésén foglalkozik az üggyel.

Ceferin "nagyon jónak" nevezte Roberto Rosettit, az UEFA játékvezetői testületének vezetőjét és csapatát. Hangsúlyozta: a testülettől jövő héten várja a jelentést, hogy mikor kerülhet sor a VAR bevezetésére a BL-ben, legkésőbb a következő szezon kezdetéig.

Az európai klubok szövetségének (ECA) vezérigazgatója, Andrea Agnelli hozzátette: a "legkésőbb" azt jelenti, hogy megvan a lehetőségük a korábbi alkalmazásra is.

Az UEFA szeptember végén döntött arról, hogy a következő idényben a selejtező negyedik, utolsó fordulójától - a playoff körtől - alkalmazzák majd a VAR-t. A 2018/19-es BL-idény egyeneses kieséses tavaszi szakasza február 12-én kezdődik.

A technika bevezetésének előre hozása legutóbb Kassai Viktor hibája után került elő: a magyar játékvezető tizenegyest ítélt a Manchester City-Sahtar meccsen, noha Raheem Sterlinggel nem szabálytalankodtak, hanem a földbe rúgott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×