eur:
393.44
usd:
367.84
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nico Hülkenberg, a Renault német versenyzője teszteli versenyautóját a montmelói versenypályán 2019. február 20-án. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 17-én rendezik Melbourne-ben.
Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Elbújtak a sztárok a Forma-1 első teszthetén

Sem az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, sem a négyszeres bajnok Sebastian Vettel nem erőltette meg magát túlságosan a Barcelonai teszthéten, aminek záró napján Nico Hülkenberg volt a leggyorsabb.

Nico Hülkenberg érte el a legjobb köridőt az idei Forma-1-es szezon első hivatalos tesztjének negyedik napján.

A Renault német pilótája mindössze 24 kört tett meg a Barcelona melletti Circuit de Catalunyán, de ennyi is elég volt neki ahhoz, hogy csütörtökön és a négynapos teszt összesítésében is a leggyorsabbnak bizonyuljon 1:17.393 perces eredménnyel. Ugyanakkor öröme és a csapatáé nem lehetett teljes, mert az autója nem bírta végig a gyakorlást.

A második időt Alexander Albon (1:17.637), a Toro Rosso thaiföldi versenyzője, a harmadikat pedig a Renault ausztrálja, Daniel Ricciardo (1:17.785) autózta. Előbbi 136, utóbbi 34 kört ment.

A címvédő és ötszörös vb-győztes Lewis Hamiltonnak 1:17.977 volt a legjobb eredménye, amivel ötödik lett. A brit pilóta 58 körön keresztül tesztelte a Mercedest.

A hétfői nyitányon a németek négyszeres világbajnoka, a Ferrarival versenyző Sebastian Vettel volt a leggyorsabb 1:18.161-gyel, kedden csapattársa, a monacói Charles Leclerc nyert, 1:18.247-tel, szerdán pedig az egyéves kihagyás után idén visszatérő Danyiil Kvjat, a Toro Rosso orosz pilótája 1:17.704-gyel.

Az e heti teszt ezzel véget ért, jövő keddtől péntekig újabb következik Barcelonában. Az idei szezon március 17-én Melbourne-ben, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×