eur:
394.4
usd:
362.99
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Virágok és fotók Emiliano Salának, az FC Nantes volt argentin játékosának óriásfotója előtt Nantes-ban 2019. január 25-én. A Nantes-tól az angol Cardiff Cityhez igazolt, 28 éves argentin támadót szállító kisrepülőgép, útban Franciaországból Angliába, a La Manche-csatorna felett, január 21-én este eltűnt. A mentőhajók és helikopterek 2019. január 25-én végleg befejezték az eltűnt kisrepülőgép utáni keresést a Guernsey-szigetnél, ahol a légi jármű az ereszkedés közben, 700 méteres magasságnál eltűnt a radarképekről. A helyi rendőrség szerint a szerencsétlenül jártak túlélésének esélye rendkívül kicsi, ezért nem folytatják tovább a keresést.
Nyitókép: MTI/EPA/Eddy Lemaistre

Felszínre hozták a Salával lezuhant kisrepülőben talált holttestet

Azt még nem hozták nyilvánosságra, kinek a testét találták meg.

Felszínre hozták azt a holttestet, amit a Cardiff City labdarúgócsapatának játékosával, Emiliano Salával a fedélzetén két hete lezuhant kisrepülőgép maradványai között találtak.

A légibaleseteket vizsgáló brit hatóság (AAIB) közlése szerint a repülőgép maradványait a rossz idő miatt egyelőre nem sikerült felszínre hozni. Azt még nem hozták nyilvánosságra, kinek a testét találták meg. A lezuhant repülőgép roncsaira vasárnap bukkantak rá.

A gépen a 28 éves Emiliano Salán kívül az 59 éves pilóta, David Ibbotson tartózkodott. Az argentin támadó a Nantes-tól szerződött a Cardiffhoz, ezért utazott Franciaországból Angliába. Az egymotoros repülőgép pilótája - a rendőrség tájékoztatása alapján - 1500 méteres magasságban kérte, hogy alacsonyabban haladhasson el a Guernsey-szigetnél, majd az ereszkedés közben, 700 méteres magasságnál eltűnt a radarképekről.

A játékost a balesetet megelőző héten klubrekordot jelentő, 17 millió euró (5,4 milliárd forint) körüli összegért igazolta le a Cardiff.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×