eur:
392.24
usd:
366.73
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Szahír, 2018. április 06.Kimi Räikkönen, a Ferrari finn versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíjának második szabadedzésén a szahíri pályán 2018. április 6-án, két nappal a futam előtt. (MTI/AP/Luca Bruno)
Nyitókép: Luca Bruno

Kimi Räikkönen elgázolta, most így néz ki

Újra munkához látott a Ferrarinál Francesco Cigarini, az a szerelő, akit Kimi Räikkönen még a Bahreini Nagydíjon sodort el autójával kerékcseréje során.

Az április versenyen a Ferrari finn pilótája a kerékcserénél túl korán indult el, és elsodorta a bal hátsó keréknél segédkező szerelőjét. A Ferrari később technikai problémával magyarázta az esetet, de csapat így is 50 ezer eurós büntetést kapott a futam után.

Az olasz szakembernek a szárkapocscsontja és sípcsontja tört el a csúnya balesetben, Bahreinben pedig rögtön meg is operálták, azóta pedig otthon folytatta rehabilitációját.

Cigarini a minap saját Instagram-oldalán üzente követőinek: újra munkához látott Maranellóban - írja az f1vilag.hu.

„Visszatértem! Első nap az iskolában: megvolt! Köszönöm mindenkinek, köszönöm a családomnak. Nyolc hónap után ideje előre indulni, jöjjenek a pozitív rezgések - írta az Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Back. 1st day of school done. Thanks everybody, thanks to my family. Resize the last 8 months, it is time to go ahead. Keep the positive vibe high. Ritornato. Primo giorno di scuola fatto. Grazie a tutti, grazie alla mia famiglia. Compatto e metto in un angolo gli ultimi 8 mesi circa, è tempo di andare avanti. Teniamo alte le vibrazioni positive. #firstdayofschool #back #red #scuderiaferrari #shinebright #lightson #prancinghorse #zipthelastmonths #bepositive #goahead #primogiornodiscuola #ritornato #rosso #brilla #luciaccese #cavallinorampante #compattagliultimimesi #positività #andiamoavanti Il Guerriero è vivo ed è tornato, con lo sguardo fiero e gli occhi lucidi....(Il Guerriero - Timoria) @manuchina83 @timoriaofficial

Francesco Cigarini (@francesco.cigarini) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×