eur:
368.56
usd:
343.91
bux:
48557.48
2023. június 7. szerda Róbert

A Ferrarit 50 ezer euróra büntették a boxutcában történt baleset miatt

A versenyfelügyelők döntése alapján a Ferrarinak 50 ezer eurót kell fizetnie, mivel a boxutcában Kimi Räikkönen a csapat hibájából elütötte egyik szerelőjét vasárnap a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon.

A finn pilóta második kiállásánál tévesen kapott zöld jelzést, amire ő azonnal elindult, ám a bal hátsó kerekét akkorra még nem cserélték le, s a versenyző áthajtott a gumit levenni próbáló szerelőn. Räikkönennek ezt követően azonnal szóltak, hogy álljon meg, a versenyt pedig a - harmadik helyről - fel kellett adnia.

Az olasz istálló tájékoztatása szerint a szerelőnek eltört a szárkapocscsontja és a sípcsontja is a balesetben.

A bahreini futamot Räikkönen csapattársa, Sebastian Vettel nyerte a mercedeses Valtteri Bottas és Lewis Hamilton előtt.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Nem, nem emelkedik a dohánytermékek jövedéki adója

Nem, nem emelkedik a dohánytermékek jövedéki adója

Felpörgött az adóváltozásokkal kapcsolatos jogszabálydömping az elmúlt napokban, egymással párhuzamosan több helyről jelennek meg a módosítások, amelyeket sok esetben nehéz lekövetni. Az elmúlt 24 órában például nagyon népszerűvé vált a közbeszédben az a téves értelmezés, miszerint a dohánytermékek jövedéki adója is változik jövőre, ami viszont nem igaz. Bemutatjuk a dohánytermékek adóztatását, és azt is, hogy miért különösen érdekes, hogy ezek a termékek most megúszták a kormányzati sarcolást.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2020. október 31. 15:13
2018. május 26. 16:12
×
×
×
×