eur:
389.34
usd:
363.71
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Jupiterimages/Getty Images

Befutott a Micimackó-horror rémisztő plakátja

Már a folytatáson is gondolkodnak az alkotók.

A Micimackó szerzői védjegyoltalma idén járt le, így A. A. Milne klasszikusa szabadon felhasználhatóvá vált. Így aztán nem sokáig váratott magára, hogy egész estés horrorfilm készüljön a Százholdas pagony lakóival.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey főgonoszai a címben is megidézett Micimackó és Malacka lesznek, akik gyorsan visszavedlenek vadállattá, miután az egyetemre beiratkozó Róbert Gida magukra hagyja őket. Enniük sincs mit, így préda után néznek és véres ámokfutásba kezdenek – foglalta össze korábban a 24.hu.

A horrorhoz most megjelent egy plakát, amin Micimackó látható, ijesztő vigyorral a képén, véres kalapáccsal a mancsaiban, illeve a késsel felfegyverkezett Malacka.

Rhys Frake-Waterfield író-rendező filmje virális szenzációvá vált, amikor az év elején híre ment. A horrorfilmet mindössze tíz nap alatt forgatták Angliában az Ashdown-erdőben, és Frake-Waterfield arról is beszélt, már tervezik a kis költségvetésű film folytatását.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×