eur:
390.91
usd:
365.98
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Késes vérengzés egy ausztrál bevásárlóközpontban, legalább öt halottal – videó 18 éven felülieknek

Legalább öt ember meghalt Sydney-ben, egy bevásárlóközpontban történt késelésnél – közölte a helyi rendőrség. A feltételezett támadót agyonlőtte egy rendőr vagy rendőrnő, a sérültek között van egy kisgyermek is.

A támadó – rendőri vélemények szerint – egyedül követte el az akciót, így lelövése után elhárult a fenyegetés a lakosság számára.

Mindazonáltal a rendőrség továbbra is arra kérte az embereket, hogy kerüljék el a környéket, miután több száz embert kiküldtek a bevásárlóközpontból

A Bondi Junction környékéről érkezett bejelentés, amely szerint egy férfi késsel rohangál Westfield körül. Legalább nyolc embert szállítottak kórházba, akad közöttük, akinek az állapota válságos.

Az áldozatok között van egy csecsemő is.

FRISSÍTÉS: az áldozatok száma hat, a sebesülteké nyolc.

A videón a feltételett elkövető késsel a kezében fut

A képen a feltételezett elkövető, késsel a jobb kezében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Régiós bajnok a forint

Régiós bajnok a forint

A hétfő délutáni erősödés óta tesztel a forint egy fontos technikai vonalat, amely ha letörik, akár a ma reggel közzétett várt feletti magyar GDP-adat hatására, akkor további tér nyílik meg a forint számára. Délelőtt sokáig nem talált erőre a forint, de aztán elindult az erősödés. A hónapban egyelőre a legnagyobb zárkózást a forint mutatta be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×