eur:
392.86
usd:
368.16
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Speciális tankelhárító akadályok, cseh páncéltörő sünök egy úttesten Kijevben 2022. március 15-én. Az ukrán fővárosban kijárási tilalmat rendeltek el este 8 órától március 17-én reggel 7 óráig, miután a városon kívül állomásozó orosz erők több lakóházat is eltaláltak. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában.
Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Andrzej Lange

Tömeges túszejtés, Kijev bombázása - helyzetkép

Az ukrán elnök "némi előrelépésről" számolt be a béketárgyalások szerdai fordulója során. A bombázás zajlik.

A BBC pontokba szedve összesítette szerda reggel 8 óra után, hogyan áll pillanatnyilag az ukrajnai háború.

Ezek szerint (röviden):

  • az orosz erők továbbra is lövik Ukrajna nagyvárosait, reggel Kijevben is lőttek
  • a fővárosban tart a 35 órás kijárási tilalom, ennek ellenére több ember megsérült egy 12 emeletes lakóház eltalálásakor
  • újabb fordulója van az orosz-ukrán béketárgyalásokon, ezekről Volodimir Zelenszkij ukrán elnök "némi előrelépést" jelentett.
  • A Fekete-tenger partján fekvő Mariupolban az oroszok 400 embert tartanak fogva, köztük orvosokat és betegeket - túszként. (Mariupol biztosíthatja az összeköttetést a szárazföldi Oroszország és a 2014-ben bekebelezett Krím között.)

A brit védelmi tárca közben arra mutat rá, hogy az ukrajnai hídrobbantások jelentős szerepet játszanak az orosz szárazföldi csapatok részleges megbénításában.

A nyugat-ukrajnai Lvivben - amelyet eddig nem érintettek harci cselekmények - hajnalban megszólalt a légi riadót jelző sziréna, mindenkinek a pincékbe kell vonulnia.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×