eur:
384.19
usd:
353.18
bux:
0
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
airbnb utazás nyaralás apartman lakberendezés nyaraló
Nyitókép: Pixabay

Jelentős szigorításról döntött az Airbnb

Minden szálláshelyre érvényes lesz az új tilalom.

Az Airbnb április 30-ától megtiltja a beltéri biztonsági kamerák használatát a rendszerét használó lakástulajdonosoknak - írta meg a Business Insider alapján a hvg.hu.

Eddig a folyosókon és a közös helyiségekben - a vendégek figyelmeztetése esetén - megengedték ilyen biztonsági berendezések használatát, ám az új előírás értelmében április végéig ezeket le kell szerelniük a tulajdonosoknak. Aki a tilalmat megszegi, azt a cég közlése szerint törlik az oldalról.

A hálószobák bekamerázását már korábban megtiltotta az Airbnb. A kültéri biztonsági kamerák használatát viszont továbbra is engedélyezi a vállalat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Franciaország katonai kiképzőtiszteket küld Ukrajnába, első körben azért, hogy szemügyre vegyék az ország katonai képzési infrastruktúráját, vélhetően előkészítve ezzel egy hosszabb távú, nem harctéri küldetést. A NATO parlamenti gyűlése támogatja az ukrán hadsereg által használt nyugati fegyverek Oroszország területe elleni használatát és az ezt tiltó korlátozás feloldását kérik a tagállamoktól - Oroszország számára ez egy vörös vonal átlépését jelenti. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×