eur:
392.55
usd:
366.24
bux:
66793.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Visszaadja végül az egyik fontos funkciót az Instagram

Adam Moseri, az Instagram vezetője jelentette be a változást és azt is, hogy hogyan állnak annak véghezvitelével.

Az Instagramot 2012-ben megvásároló Facebook 2016-ban döntött úgy, hogy a képmegosztón megszünteti a bejegyzések időrendi sorrendjét a képfolyamban, mert azt szerette volna, ha a közösségi oldalhoz hasonlóan ott is a felhasználók interakciói, érdeklődései alapján bukkantak volna fel a tartalmak. A felhasználók azonban nem nyugodtak, és úgy látszik, a Facebook is beletörődött ebbe, ugyanis visszatér ez a funkció.

A hírt már decemberben bejelentette Adam Moseri, az Instagram vezetője. Azóta is csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor 2022-ben érkezik a régi-új lehetőség. Most a Twitteren beszámolt róla, hogy már el is kezdődött a fejlesztés tesztje - írta a hvg.hu.

Ha - a mostani ígéret szerint még az első félévben - élesedik, akkor nem áll vissza automatikusan a hírfolyam a régi időrendi sorrendre, hanem egy kapcsolón kell majd átállítani a hírfolyam tetején. A Follow menüpont alatt azon felhasználók bejegyzései jelennek majd meg időrendben, akiket mi is követünk.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×