eur:
394.95
usd:
363.2
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A rendőrség által lefoglalt bűnjelek egy patológus házának udvarán a Pest megyei Pátyon 2020. június 19-én, miután a helyszínen emberi testrészeket találtak. Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberi test tiltott felhasználása bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az ügyben egyetlen gyanúsított van. A testrészek nem életellenes bűncselekményből származnak.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Sejtik már, miért vihette haza az emberi testrészeket a pátyi boncsegéd

Újabb részletek derültek ki az egész országot felkavaró bűncselekményről.

Továbbra is vizsgálja a Nemzeti Nyomozó Iroda, hogy a férfi milyen célból hordta hosszú időn át pátyi házába a halottak testrészeit, illetve az emberi embriókat. Mint arról az Infostart is beszámolt, a maradványokra néhány napja bukkantak rá, amikor megvették a férfi házának udvarán álló járművet és az ócskavasat.

A rendőrség emberi test tiltott felhasználásának gyanúja miatt nyomoz, a férfi szabadlábon védekezhet.

Bűnössége esetén mindössze három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A lehetséges okokról három ver­ziót is megnevezett a pátyi horror­házról elsőként beszámoló Budapestkörnyéke.hu.

A Magyar Nemzet most arról ír, hogy a nyomozók körében egy negyedik változat tűnik a legelfogadottabbnak. A halottszállítók a szerződésük szerint pénzt kapnak a szállításért, kérdés, hogy ebben az összegben benne van-e például a hamvasztás költsége is (akár halottról, akár amputált végtagról van szó).

Ha nem történik meg a hamvasztás, akkor az tiszta nyereség a halottszállítónak.

Az eddigi információk szerint ez a rendhagyó sikkasztás a legvalószínűbb magyarázat a történtekre.

Címlapról ajánljuk

Állami támogatások: komoly feszültségforrás készül az EU-tagállamok között

A kormányok állami támogatásokat nyújthatnak gazdaságaik versenyképességének növelése érdekében, és ezzel nem minden tagállam ért egyet. Máthé Réka Zsuzsánna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézetének tudományos munkatársa szerint az ideiglenes szabályozás nagy nyertese a német, a francia és a magyar gazdaság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kiderült: év végéig visszatöltik amerikai olaj-készleteket, és csak átmeneti az új LNG-projektek blokkolása

Kiderült: év végéig visszatöltik amerikai olaj-készleteket, és csak átmeneti az új LNG-projektek blokkolása

Az Egyesült Államok energiaügyi minisztere azt jelentette be hétfőn, hogy az év végére az ország stratégiai kőolajkészlete (SPR) várhatóan eléri vagy meghaladja a két évvel korábbi szintet, amikor egy példátlanul nagy, 180 millió hordós készletleépítés indult el az olajárak letörése érdekében. Jennifer Granholm azt is hangsúlyozta, hogy csak átmeneti jellegű, mindössze néhány hónapig tartó szünetet jelent a Biden-adminisztráció döntése, hogy megállították a további LNG-kapacitások kiépülését, amelyek exporta vitték volna a cseppfolyós földgázt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×