Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot


MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES

INFORÁDIÓ 
2020. július 9. csütörtök
Lukrécia

páty

emberi maradvány

rendőrség

Rengeteg emberi maradvány lehetett a pátyi boncmester kertjében

Rengeteg emberi maradvány lehetett a pátyi boncmester kertjében

Infostart

Úgy tudni, a férfi halottszállítóként vagy akként is dolgozott. Rengeteg hordót és vödröt találtak a kertjében, emberi maradványokkal.

Múlt héten érkezett a hír, hogy emberi testrészeket találtak egy boncmester házában a Pest megyei Pátyon A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberi test tiltott felhasználása bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Leszögezték, a testrészek nem életellenes bűncselekményből származtak (hanem műtétekből, amputálásos operációkból, abortuszokból), ezért nem gyilkosság történt.

Azóta számos értesülés és szemtanú-beszámoló napvilágot látott, leírva, hogy a szomszédok láttak furcsa dolgokat. A Bors korábban azt írta, mivel disznót és tyúkot is tartott, azt hitték a környékbeliek, hogy az állatok miatt van bűz. "Jó pár éve elköltöztek a feleségével, de visszajárt a furgonjával, legtöbbször este, és csak a telken tartott állatokhoz jött" – mesélték a helybeliek. "Viccelődtünk is, hogy biztos holttesteket hurcol azokban a zsákokban, de sokkot kaptunk, amikor kiderült, hogy ez teljesen komoly" – tette hozzá az egyik utcabéli.

A Blikk most azt írta, értesülésük szerint 60 hordónyi emberi maradványra bukkantak a rendőrök. Informátoruk szerint ezek a testrészek „klasszikus szervkereskedelemre alkalmatlanok, nincs piaci értékük, és nem is úgy tárolta őket az érintett, ahogy a szigorú protokoll megkövetelné, amennyiben orvosi felhasználásra szánta volna azokat”. Magyarán olyan maradványokról, amelyeket már megsemmisítésre kellett volna elszállítani.

Emberi test tiltott felhasználásáért, amilye ügyében a rendőrség nyomoz, alapesetben három évet kaphat az elkövető. R. Dénes szabadlábon védekezik.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018