eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: ismeretlen

Meghalt Szita Bence utolsó gyilkosa is

Mostohaanya és B. József után K. József is meghalt a börtönben.

Mosthohaanyja felbujtására 2012-ben két férfi megölte a 11 éves kisfiút, Szita Bencét. A legkegyetlenebb módon végeztek a kisfiúval, de sikerült elfogni őket, majd börtönbe is kerültek. A mostohaanya, az elítélt P. Erika 2017-ben meghalt mellrákban, előzőleg lemondva kemoterápiás kezeléséről.

Idén nyáron szintén rákban B. József, a gyilkosság ügyében elítélt egyik tettes is meghalt a börtönben, a Blikk pedig most azt írja, a börtönkórházban K. József is elhunyt, hosszan tartó, súlyos betegségben.

Szita Bencét Sántos külterületén, egy erdőben ölték meg, gyilkosai később kiásták a holttestét és Toponár környékén újra elrejtették. A 11 éves felsőmocsoládi fiút nevelőapja barátnője, P. Erika csalta el otthonról, majd két társával brutálisan megölték, tényleges életfogytiglanit kaptak, nem szabadulhattak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×