INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 23. szerda
Tekla

horvátország

sztráda

fizetőkapu

Óriási változás a horvátországi sztrádahorror áldozatainak állapotában

Óriási változás a horvátországi sztrádahorror áldozatainak állapotában

Infostart

A háromtagú család tagjai nem csak hogy túlélték a fizetőkapus balesetet, de csodálatos tempóban javul valamennyiük állapota.

Ausztráliába utazik gyógyulni a horvátországi fizetőkapus sztrádabalesetet elszenvedett család. D. Dániel teniszedző, horvát felesége és kisfiuk ott folytatja a csodával határos tempójú rehabilitációt - írja a Ripost információi alapján az Origo.

Ismert, július 11-én 150 km/h-val egy horvátországi fizetőkapunál, fékezés nélkül rohant a család bérelt Skodájába hátulról egy bedrogozott BMW-s férfi. A balesetet a család nagy szerencsével élte túl, és gyógyulásuk sem átlagos sebességű - tudta meg az Origo a család egyik barátjától.

A 38 éves magyar teniszedző egyébként Ausztráliában él családjával. D. Dániel a Ripostnak számolt be arról, hogy fia mindkét lába eltört, neki a háta és a bokája sérült meg, de hálásak, hogy egyáltalán életben vannak, hiszen a családfőt napokig mesterséges kómában tartották. Feleségének több bordája is eltört. Úgy tudni, mindenki maradéktalanul fel fog épülni.

Bense Tamás orvos úgy vélekedett, nagyon ritka, hogy a hasonló balesetek nem bénulással vagy halállal végződnek.

Nyitókép: Nezavisni cestarski sindikat
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018