eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: vecernji.hr

Borzalmakat látott a BMW-s ámokfutás után elsőként a helyszínre érő horvát tűzoltó

Csak a gyerek volt eszméleténél a sérültek közül. A mentés közben valaki ki akart venni valamit a balesetet okozó autóból.

Iszonyatos látványról számolt be az a tűzoltó, aki elsők között ért a horvátországi Szentivánzelina (Sveta Helena) határában történt balesethez. Egy BMW 150 km/órás sebességgel, fékezés nélkül csapódott bele az autópálya fizetőkapujánál várakozó autóba, amelyben egy Ausztráliában élő, magyar állampolgárságú család utazott.

"Húsz-huszonöt percbe telt, mire ki tudtuk szabadítani a három súlyos sérültet. A körülményekhez képest ez viszonylag gyors volt, mert teljesen összepréselődött a roncs, nem is láttunk ilyet az utóbbi tíz évben"

- mondta Kristijan Koscec a Vecernji Listnek.

A tűzoltók mentés közben arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi ki akart emelni valamit a balesetet okozó BMW-ből. Horvát lapértesülések szerint a katasztrófát kábítószer hatása alatt okozó horvát férfi apja volt az, de a mentőegység tagjai csak azt látták, hogy a rendőrök elküldenek egy embert a roncstól.

A tűzoltók először a nyolcéves gyereket akarták kiemelni az autóból, de nem tudták, mert a BMW rárepült az összeroncsolódott Skodára. Ezért először le kellett emelniük a kocsit, utána tudták kivágni a tetőt, és előbb a szülőket, majd a gyermeküket mentették ki az autóból. A szülők nem voltak eszméletüknél, a gyerek néha magához tért, és csak jajgatott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×