eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő
A lopás és vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vett Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsi zenészt 2015. szeptember 24-én rendőrök kísérik a Budaörsi Járásbíróságra, ahol előzetes letartóztatásáról döntenek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Műteni kell Galambos Lajost, de utána ismét várja a börtön

Műteni kell Galambos Lajost és ha az sikeres lesz, akkor a felgyógyulása után nem zárható ki, hogy visszatért a börtönbe.

Csupán néhány napja szabadult a börtönből Galambos Lajos, ám COPD betegsége miatt meg kellene műteni.

A közismert zenész erről Hajdú Péter műsorában beszélt. A Blikk összefoglalója szerint Galambos Lajos arról beszélt, hogy bár az állami Péterffy körházba el tudják végezni a műtétet, de a további kezelés csak magánkórházban lehetséges.

Ennek az az oka, hogy speciális altatást igényel. "A reintegrációs időszak során tervezem elvégeztetni ezt a műtétet" – tette hozzá a zenész, aki arról is beszélt, hogy lábadozás után visszatérhet a fogházba.

Ami a betegségét illeti úgy tudja, hogy a tüdőbetegsége és a tüdőtágulata minden bizonnyal a sokéves trombitálás miatt alakult ki.

Ahogy arról több cikkben is beszámoltunk Galambos Lajost víz-, gáz- és áramlopás miatt 3 év 6 hónap büntetésre ítélték, és bő egy éve került börtönbe. A kezdetektől fogva igyekezett elhalasztani a bevonulását egészségügyi állapota miatt, ám a bíróság nem volt partner ebben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×